SL8N8

Categorie: 
Film

Een Nederlands-Belgische horror film over een paranormaal begaafde studente die met een groep vrienden komt vast te zitten in een mijn.

Synopsis

Kristel Lodema (Victoria Koblenko), een paranormaal begaafde studeEen nte, gaat met een groep vrienden naar een oude steenkolenmijn om het manuscript op te halen van haar vader die zojuist is overleden. Na een rondleiding in de mijn weigert de lift dienst, waardoor de groep vast komt te zitten in het mijnlabyrint.

Uit verveling en onder invloed van XTC oppert een aantal van Kristel’s vrienden het idee om met het Ouija bord van Kristel’s vader de geest van een oude ‘vuurman’ op te roepen. Wat als een grap begint mondt uit in een nachtmerrie…

Uitzendjaar
2006
Regie
Edwin Visser & Frank van Geloven.
Camera
Geluid
Cast
Kürt Rogiers (Mark), Victoria Koblenko (Kristel), Caroline Dijkhuizen (Liesbeth), Jop Joris (Paul), Lara Toorop (Susan), Serge-Henri Valcke (Louis Oup), Steve Hooi (Ruud), Linda van der Steen (Estrild), Emiel Sandtke (Stefan), Liz Snoijink (Moeder Christel), Hans Ligtvoet (Vital Houcks), Martijn Oversteegen (Martin Lodema), Michaël van Buuren (Toine) en Robert Eleveld (Andries).
Uitzenddatum
Categorie
Film
Uitzenddata
Gemaakt voor