De Kus

Categorie: 
AVRO Radiotheater

Het verhaal van twee mensen die elkaar toevalligerwijs tegenkomen, allebei met dezelfde vraag; “Hoe moet het nu verder?”

Synopsis

De Kus gaat over het verhaal van twee mensen die elkaar toevalligerwijs tegenkomen, allebei met dezelfde vraag; “Hoe moet het nu verder?” Dit opvallende tweetal – de één in geestelijke, de ander in lichamelijke nood – vindt troost bij elkaar. Gedurende het theaterstuk vervolgen zij hun weg gezamenlijk. Dit levert een reeks aan ontroerende, hartverscheurende, maar zeker ook geestige ontwikkelingen op. Intenser dan ze tot nu toe hebben ervaren, worden zij overvallen door de liefde voor elkaar, totdat ieder weer zijn eigen weg gaat.

De hoofdrollen worden, net als in het theater, vertolkt door Carine Crutzen en Huub Stapel. Carine Crutzen (onder andere bekend van De Majesteit en Vuurzee) speelde eerder in een vertolking van Ger Thijs, Raak me aan. Huub Stapel (onder andere bekend van Mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus) neemt de andere hoofdrol voor zijn rekening. Peter te Nuyl is verantwoordelijk voor de regie.

Uitzendjaar
2014
Regie
Peter te Nuyl
Camera
Geluid
Cast
Carine Crutzen en Huub Stapel
Uitzenddatum
Categorie
AVRO Radiotheater
Uitzenddata
Gemaakt voor