237 redenen voor seks

Categorie: 
AVRO Radiotheater

In de voorstelling 237 Redenen Voor Seks bespreken de twee hoofdpersonen dit nog altijd gevoelige onderwerp.

Synopsis

De AVRO presenteert ‘237 redenen voor seks’, het tweede deel van de dramareeks ‘Uit Het AVRO Radiotheater’. In dit programma brengt de AVRO spraakmakende stukken van de planken naar de radio. Recente producties worden, na een bewerking, met de originele cast opgevoerd in het radiotheater. Deze keer brengt theatergroep Orkater een radiobewerking van de succesvolle voorstelling ‘237 Redenen Voor Seks’. 

In de voorstelling 237 Redenen Voor Seks bespreken de twee hoofdpersonen dit nog altijd gevoelige onderwerp. Aan de hand van hun belevenissen vertellen zij met veel flair over seks in alle soorten en maten en belichten dit onderwerp van onverwachte kanten. Grappig, ontroerend en tot nadenken stemmend. Een voorstelling over het leven zelf.

Leopold Witte, schrijft acteert en regisseert en maakt sinds 2000 deel uit van theatergezelschap Orkater. Hij schreef meerdere stukken en speelde voor televisie onder andere in de series Dokter Deen, en Gooische Vrouwen en deed mee aan het improvisatieprogramma De Vloer Op.

Geert Lageveen schrijft, acteert en regisseert ook. Zo schreef en regisseerde hij het cabaretduo Plien en Bianca. Daarnaast speelde hij in films als De Bende Van Oss en en tv-producties zoals Bij Nader Inzien, Wilhelmina en Toren C. Sinds 2000 maakt hij deel uit van Orkater.

Uitzendjaar
2012
Regie
Peter te Nuyl
Camera
Geluid
Cast
Uitzenddatum
Categorie
AVRO Radiotheater
Uitzenddata
Gemaakt voor